Naar de inhoud

Zoekresultaten

P-Platform, over de do’s en don’ts van geslaagd inclusief ondernemen

Een aantal grotere Arnhemse organisaties zet zich actief in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dat levert in de praktijk veel goede vragen, ideeën en oplossingen op. Wij zien dat er een behoefte bestaat om kennis te delen en van elkaar te leren. Daarom zijn wij gestart met het P-Platform, voor het uitwisselen van kennis, ervaring en oplossingen. Deze week was de eerste bijeenkomst. Het werd een inspirerend gesprek tussen professionals van Rijn IJssel college, Rechtspraak, Provincie Gelderland, Rozet, WSP en Scalabor. Waar staan we als organisaties met betrekking tot het inclusief ondernemen? Hoe kunnen we elkaar vinden en ondersteunen? Er was veel enthousiasme over het onderwerp en we gaan (nog) meer gebruik maken van elkaars expertise. Het volgende P-Platform is in september.