Naar de inhoud

Zoekresultaten

Meld je aan voor het grote Scalabor Zomerfestival!

Hallo Scalabor collega’s! Je kunt je nog steeds aanmelden voor het grote Scalabor Zomerfestival. Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 juli. Met een zalige barbecue en heel veel gezelligheid. Dat wil je niet missen! Maar wees er snel bij, want vol is vol!

Aanmelden kan met het aanmeldstrookje op de uitnodiging die bij je loonstrook zat. Dit strookje kun je inleveren in de speciale bus in de kantine. Je kunt ook aan je werkbegeleider vragen om je aan te melden. Geef dan ook even door of je bijzondere dieetwensen hebt en op welke dag je komt. We hopen jullie allemaal te zien en samen gezellig de zomer in te luiden!
Ps: sorry voor iedereen die niet bij Scalabor werkt, dit feestje is echt alleen voor eigen collega’s!