Naar de inhoud

Zoekresultaten

Dag van de 1000 voorbeelden: Inspiratie en waardering

We kijken terug op een hele geslaagde dag van de 1000 voorbeelden: in een volle Koepelkerk in Arnhem kwamen inclusieve werkgevers in Midden Gelderland bij elkaar. Ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden Dankzij hun bijdrage lopen we in onze regio voor op de banenafspraak. Er waren heel veel inspirerende verhalen, en zo helpen we andere ondernemers om ook aan de slag te gaan met mensen met een beperking.

Tijdens de dag van de 1000 voorbeelden werd weer eens duidelijk hoeveel er mogelijk is als je denkt in kansen. Bij Liemerije, instelling voor ouderenzorg in Zevenaar,  werken een aantal van onze talenten met veel plezier. Zij bieden echt een toegevoegde waarde. De Liemerije zette hen in het zonnetje met een mooi filmpje over de inzet en passie van deze medewerkers voor de ouderenzorg. Wat prachtig om te zien hoe onze talenten ook hier weer echt een bijdrage leveren!

De Makro in Duiven werd terecht gelauwerd als beste sociale ondernemer van Gelderland, omdat het bedrijf als inspirerend voorbeeld geldt voor alle werkgevers die hun best doen om personeel met een arbeidsbeperking in dienst te nemen en op te leiden.

De Gelderlander maakte een verslag van deze dag.