Naar de inhoud

Zoekresultaten

Scalabor divers en veelzijdig

Scalabor: Uw Partner voor Productie, E-Fulfilment, Groenvoorziening en Facilitaire Diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor diverse zakelijke diensten? Scalabor staat voor u klaar met een breed scala aan oplossingen op het gebied van productie, e-fulfilment, groenvoorziening en facilitaire werkzaamheden. Ons toegewijde team van medewerkers staat garant voor kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in al onze diensten.

Inpak- en Montagewerk met ISO22000 en FSSC Certificering

Scalabor beschikt over een ruime hal die perfect is ingericht voor inpak- en montagewerkzaamheden. Onze locatie is trots ISO22000 en FSSC gecertificeerd, wat uw voedselveiligheid garandeert. Met een ruim magazijn, een efficiënte expeditieafdeling en een geavanceerd machinepark, zijn we optimaal uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien is onze locatie goed bereikbaar voor vrachtwagens. Als uw voorkeur uitgaat naar on-site dienstverlening, staan we klaar om het werk bij u uit te voeren. Lees hier meer.

E-Fulfilment op Maat: Uw Groei, Onze Zorg

Samen met PostMasters biedt Scalabor een complete e-fulfilmentoplossing aan. Deze samenwerking maakt het uitbesteden van uw logistieke proces moeiteloos en kostenefficiënt. Webshops kunnen profiteren van aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen. Als ondernemer krijgt u de ruimte om te focussen op groei, terwijl wij de operationele zorgen op ons nemen. Ons dienstenpakket omvat onder andere in- en opslag, geautomatiseerd voorraadbeheer, orderafhandeling, ketencoördinatie, binnen- en buitenlandse verzending, retourverwerking en gedetailleerde rapportage.
Lees hier meer over onze E-fulfilmente services.

Groenvoorziening

Voor groenwerkzaamheden bent u bij Scalabor aan het juiste adres. Van het ompotten van planten tot het onderhouden van buitenruimtes, wij bieden een uitgebreid scala aan groenvoorzieningsdiensten. Voor bedrijven verzorgen we met toewijding het onderhoud van beplantingen, het snoeien van struiken, het maaien van gazons en meer. Klik hier voor meer informatie.

Facilitaire werkzaamheden

Ook voor facilitaire werkzaamheden kunt u rekenen op Scalabor. Onze ervaren medewerkers ondersteunen u met schoonmaak, catering, beveiliging en receptiediensten. Wij nemen de zorg voor uw facilitaire behoeften uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Klik hier voor meer informatie.

Scalabor is uw veelzijdige en professionele partner voor uiteenlopende zakelijke diensten. Met een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om uw zakelijke doelen te verwezenlijken en uw dagelijkse operaties te stroomlijnen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Scalabor uw bedrijf kan ondersteunen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Judith Salemink, zij is bereikbaar via j.salemink@scalabor.nl of 06 57 56 08 26.