Naar de inhoud

Zoekresultaten

Aan het werk voucher

Sollicitatiehulp bij de Digitale Werkplaats

Werk zoeken kan best lastig zijn, vooral omdat het meeste nu digitaal gebeurt. Om je hierbij te helpen is er de Digitale Werkplaats. Die vind je bij Scalabor in Arnhem. Hier kun je zelfstandig of met hulp je digitale vaardigheden verbeteren, vacatures zoeken en je sollicitatie maken.

De Digitale Werkplaats heeft een vriendelijke sfeer dus je voelt je er snel thuis. Of je nu achter een computer zit of met een tablet op de bank; je kunt meteen bijvoorbeeld naar vacatures zoeken. We zijn er om je te helpen met het maken van een sterke motivatiebrief en een goed cv.

In het kort biedt de Digitale Werkplaats:

  • Leren werken met computers en internet
  • Direct toegang tot vacatures waar je op kunt solliciteren
  • Je krijgt hulp bij het maken van een professionele motivatiebrief en cv

We laten zien waar vacatures zijn en leren je hoe je erop kunt reageren. Ook leren we je digitale vaardigheden die handig zijn als je werk zoekt. We geven tips over hoe je jezelf goed kunt presenteren, zodat je een goede indruk maakt.

Vaak staan profielen op sites zoals Werk.nl en LinkedIn niet helemaal goed ingevuld, waardoor zowel werkzoekenden als werkgevers kansen missen. Samen met jou maken we een compleet online profiel, zodat werkgevers je sneller kunnen vinden.

Wij staan voor je klaar!

De Digitale Werkplaats staat voor je klaar om je te helpen in de digitale wereld van werk zoeken. Zo kun je goed voorbereid aan de slag in deze moderne tijd.

Wat is de “Aan het Werk Voucher”?

Met de “Aan het Werk Voucher” krijg je gratis toegang tot de Digitale Werkplaats voor een dagdeel. Met deze voucher kun je langskomen wanneer je wilt of een afspraak maken bij de Digitale Werkplaats. Gedurende deze tijd kun je voldoende tijd nemen om bijvoorbeeld je Werk.nl-profiel aan te maken en/of een goed cv en sollicitatiebrief op te stellen.

Voor wie is dit?

Ben je op zoek naar werk en heb je hulp nodig bij het solliciteren? Ben je niet zo bekend met de digitale wereld en:

  • Heb je geen uitkering, maar zoek je wel werk?
  • Heb je al een baan, maar zoek je een nieuwe of extra baan?
  • Ben je met pensioen (AOW), maar wil je toch weer aan het werk?
  • Ben je jonger dan 18 jaar en zoek je werk of een (betaalde) stage?

Wat krijg je met de voucher?

Met de voucher krijg je één dagdeel ondersteuning. Je kunt ervoor kiezen om de voucher in één keer te gebruiken of je kunt hem opdelen. Bijvoorbeeld: 1×1 en 1×2 uur of 3×1 uur. Afhankelijk van wat jij het prettigst vindt!

Hoe werkt het?

Neem de voucher mee naar de Digitale Werkplaats tijdens de openingstijden en bespreek met een medewerker hoe je de voucher het beste kunt gebruiken. Of bel Priya Wannet, begeleider, op 026-3685222.

Openingstijden vrije inloop: maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur
Locatie: Bruningweg 10, 6827 BM Arnhem

Maak kennis met Priya Wannet, de begeleider

Priya gaat met jou aan de slag met jouw vragen over solliciteren. Ze kan je helpen met het maken van een cv, het zoeken naar vacatures en het aanmaken van profielen op Werk.nl, LinkedIn en vacaturesites. Er is altijd iemand aanwezig om te begeleiden en te helpen.

Bekijk de video van Priya.

 

Aan het werk voucher van Scalabor