Naar de inhoud

Zoekresultaten

Samenwerking Sportbedrijf Arnhem en Scalabor verder geïntensiveerd

Vanaf 1 januari van dit jaar zijn Scalabor en Sportbedrijf Arnhem een uitgebreide samenwerking aangegaan op het gebied van schoonmaak. Vandaag werd daarvoor het contract ondertekend.

Beide partijen werken al langere tijd samen op het gebied van onderhoud groenvoorziening, horeca en schoonmaak op een aantal locaties. Vanaf dit jaar zien we de medewerkers van Scalabor in alle binnensportlocaties van Sportbedrijf Arnhem.

Marcel Hielkema, directeur van Scalabor, noemt het een logische samenwerking. “We hebben beiden een maatschappelijke instelling met dezelfde intrinsieke doelen. Het biedt vastigheid bij een aansprekende partij in Arnhem en onze mensen zijn er trots op bij Sportbedrijf Arnhem te werken”. Directeur Sportbedrijf Arnhem, Robert Jan Janssen, onderschrijft dit. “Er is veel vertrouwen in de relatie en we hopen op vele jaren plezierig samenwerken.”