Naar de inhoud

Zoekresultaten

Wethouder Martien Louwers pakt Zomerpretpakketten in.

Ook dit jaar pakken onze collega’s weer heel veel zomerpretpakketten in voor kinderen in armoede. Dankzij het Nationaal Fonds Kinderhulp krijgen zij een beetje extra zomerpret. Wethouder Martien Louwers kwam ons vandaag een handje helpen!

Voor veel van de ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. En dat terwijl de zomers van hun vriendjes en buurtkinderen wel gevuld zijn met leuke dingen, ze voelen zich buitengesloten. Dat moet anders! Daarom heeft Nationaal Fonds Kinderhulp vier jaar geleden de Zomerpretpakketten in het leven geroepen. Martien Louwers, Wethouder Werk en Inkomen van de gemeente Arnhem, hielp ons vandaag met inpakken.

Lees hier verder voor meer informatie.