Naar de inhoud

Zoekresultaten

Werken en leren in de zorg, eerste diploma’s en contracten!

Een jaar geleden startten 19 gemotiveerde kandidaten met een Mbo-opleiding Entree zorg en dienstverlening. Zij worden door Scalabor en Rijn IJssel opgeleid voor een baan als assistent medewerker in de zorg, bijvoorbeeld als hulp in de huishouding of woonassistent.

De eerste successen zijn binnen: zevenkandidaten hebben een contract van minimaal een half jaar aangeboden gekregen. Inmiddels hebben vier kandidaten ook al hun diploma behaald; op 29 januari was de feestelijke uitreiking daarvan. Het is mooi om te zien dat alle kandidaten zeer gemotiveerd aan de slag zijn gegaan. Ze laten een frisse wind zien en tonen veel inzet en enthousiasme.

Wij feliciteren de deelnemers van harte met hun diploma’s en contracten!