Naar de inhoud

Zoekresultaten

De aanhouder wint!

Toen Teoman Selim aan zijn traject bij Scalabor begon, had hij nauwelijks werkervaring. Dit maakte hem onzeker en veel dingen vond hij enorm spannend. Toch was hij direct heel gemotiveerd. Hij begon op een leerwerkplek bij Presikhaaf  Schoolmeubelen en ging direct aan de slag met de feedback die hij kreeg. Daardoor leerde hij veel en heeft hij enorme stappen gemaakt. Er leek een arbeidsovereenkomst aan te komen, maar helaas gooide corona roet in het eten.

Teoman en zijn trajectbegeleider gaven de moed niet op en zochten verder en Teoman kwam bij E-care terecht. Helaas zet er ook hier geen arbeidsovereenkomst in, ondanks zijn inspanningen en motivatie. Dit deed wel iets met hem; hij voelde het als falen en dacht dat het nooit meer zou lukken. Na motiverende gesprekken, door de focus te verbreden én door actief op zoek te gaan naar passende vacatures, kwamen we uit bij supermarkt Jumbo. Dit was dé match! Hierop volgde een creatieve kennismaking met het WSP via videobellen, waarna hij voorgesteld en aangenomen werd bij Jumbo. Zowel Teoman als de Jumbo zijn erg blij met deze mogelijkheid.  Wij wensen Teoman heel veel plezier bij de Jumbo!

Teoman Selim: “Door Scalabor ben ik erg veranderd; in het begin was ik erg stil en verlegen. Met de feedback en het vertrouwen dat ik kreeg, van mijn trajectbegeleidster Laura Neijenhuyzen, heb ik mij kunnen laten zien op de werkvloer. Ik ben erg veranderd en weet waar ik goed in ben!  Dankzij het WSP heb ik werk gevonden en dankzij mijn consulent Monique van Haaren kan ik hier op de fiets naar toe! Allemaal heel erg bedankt!”