Naar de inhoud

Zoekresultaten

Geslaagde webinar op dag van de 1000 voorbeelden

Vandaag, op de dag van de 1000 voorbeelden, zetten we inclusieve ondernemers extra in het zonnetje, als dank voor hun niet aflatende inzet voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat deden we ondermeer tijdens heel bijzonder geslaagd web-event. Hier lanceerden we het netwerk Samen voor een Baan voor inclusieve werkgevers. Richard Duppen van Avabel nam de prijs in ontvangst voor regionale ‘Inclusieve Ondernemer van het Jaar’, Kees Klomp vertelde een mooi verhaal over de betekeniseconomie en een aantal kandidaten stelden zich voor en inspireerden zo ondernemers om met hen in gesprek te gaan. En last but not least: we presenteerden alweer het tweede Inclusief Magazine, bomvol verhalen over hoe inclusief ondernemen werkt.

Nieuwsgierig? Het event is terug te kijken via deze link.