Naar de inhoud

Zoekresultaten

Webinar dag van de 1000 Voorbeelden

Tijdens de Week van de 1000 Voorbeelden bedanken we werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben genomen. Daarom organiseren we op donderdag 29 oktober het webinar ‘Dag van de 1000 Voorbeelden’.

Er komen steeds meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking. De arbeidsmarkt wordt steeds inclusiever. Dat vieren we van 26 t/m 30 oktober tijdens de landelijke Week van de 1000 Voorbeelden.

Tijdens deze week worden werkgevers, die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking, in het zonnetje gezet en inspireren we andere ondernemers om hun goede voorbeeld te volgen.

Wij organiseren op donderdag 29 oktober een webinar rond inclusief werkgeven, het webinar ‘Dag van de 1000 Voorbeelden’ en bij deze nodigen we je van harte uit! Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@inclusiefmiddengelderland.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van Inclusief Midden Gelderland.

Wees er bij!