Naar de inhoud

Zoekresultaten

Het was een gevarieerde week met veel goed nieuws. Zo komt de provincie Gelderland de verschillende arbeidsmarktregio’s tegemoet met een bedrag van €4 miljoen. Ook de gemeente Arnhem heeft in de herstelagenda een substantieel bedrag gereserveerd voor extra inspanningen op de arbeidsmarkt. En dat is ook nodig want de werkloosheid loopt ook in onze regio op. Nu is het zaak om diegene die dat niet zelfstandig kunnen, te helpen aan die banen die er wel zijn. Op dit moment zien we dat vooral de groeisectoren – bouw en zorg, en alles wat te maken heeft met energietransitie – behoefte heeft aan mensen. De budgetten die nu door de lokale en regionale overheid worden vrijgemaakt, komen dan ook goed van pas.

TIJD OM IETS TERUG TE DOEN
Waar het in ieder geval erg druk is geweest de afgelopen paar maanden, is in onze eigen Intratuin. Heel veel mensen uit de omgeving hebben deze bijzondere tijd aangegrepen om in hun tuin te werken. Voor ons erg fijn, maar het betekende wel dat we een extra beroep op onze collega’s moesten doen om zoveel mogelijk klanten op een zo veilig mogelijke manier te assisteren bij hun aankopen. En dat is heel goed gelukt! Tijd dus om iets terug te doen en medewerkers te bedanken voor hun inzet. Deze week hebben we dan ook een volledig nieuwe lockerruimte, toiletruimtes en personeelsrestaurant opgeleverd in de Intratuin. En het resultaat is fantastisch! Volgende stap is dat we ook onze klanten bedanken en dat doen we door deze maand te starten
met de verbouwing van het Tuincafé!

UITSLAG VERKIEZINGEN OR
Meer goed nieuws: de uitslag van de OR-verkiezingen is bekend. Er waren in totaal vijf vacatures ontstaan in de afgelopen maanden. Na een spannende strijd zijn de namen van de nieuwe OR-leden bekend. Fijn dat zoveel medewerkers zich extra willen inzetten voor het bedrijf en willen meedenken hoe we dingen nog beter kunnen doen!

ONZE EIGEN SCALALOOP
En dan natuurlijk het hoogtepunt van de week: onze eigen Scalaloop! Driekwart jaar geleden startten we met lunchwandelingen voor medewerkers op onze locaties aan de Driepoortenweg en Viola. Oud-volleyballer Bas van de Goor gaf hier destijds het startschot voor. Met als doel om allemaal meer te bewegen en daardoor gezonder te worden. Maar we hadden onszelf ook een ander doel gesteld, namelijk met een grote groep meelopen met de Airborne Wandeltocht op 5 september. Deze tocht ging helaas niet door dit jaar. Daarom hebben wij maar onze eigen loop georganiseerd, de Scalaloop! Afgelopen zaterdag liepen bijna 50 collega’s (en ja, ik mocht ook meelopen) 10 km (en sommigen zelfs 15 km) in park Lingezegen. Uiteraard coronaproof, in groepjes van 6 met 1,5 meter afstand. Een fantastische dag waarbij ook het weer meewerkte. En heel eerlijk, een beetje spierpijn hebben we wel!