Naar de inhoud

Zoekresultaten

Corona maatregelen

Aangepaste dienstverlening door coronavirus
Scalabor volgt de  richtlijnen van de overheid tegen verspreiding van het coronavirus. Alle afspraken en bijeenkomsten gaan in deze periode niet door. Waar mogelijk vinden ze per telefonisch plaats. Daarnaast zijn wij telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Onze werkzaamheden gaan door
Scalabor gaat niet dicht. Op onze kantoren treffen we de nodige maatregelen en onze primaire processen gaan door. Uiteraard houden we rekening met de aangescherpte hygiëne-maatregelen. Ook houden we nauwlettend de berichtgeving in de gaten en treffen we indien nodig andere maatregelen. Voor onze gedetacheerde medewerkers gelden de maatregelen van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Waar nodig gaan leidinggevenden met medewerkers die tot de kwetsbare doelgroep behoren in gesprek om af te stemmen of thuisblijven nodig is.

Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.