Naar de inhoud

Zoekresultaten

Inclusief Magazine

Vandaag, op de Dag van de Inclusieve Arbeidsmarkt, presenteren we met trots het Inclusief Magazine. Een magazine van arbeidsmarktregio Midden-Gelderland met vele mooie voorbeelden van inclusief ondernemen. Maak kennis met ambassadeurs, bevlogen werkgevers en betrokken medewerkers die hun verhaal vertellen. Naast achtergronden en wetenschappelijke inzichten ook veel praktische informatie over hoe inclusief ondernemen werkt. Want inclusief ondernemen biedt vele voordelen, voor medewerkers én werkgevers. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt. We zijn trots op de samenwerking tussen Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, Scalabor, UWV,  Op naar de 100.000 banen en Stichting Inclusief Midden-Gelderland, allemaal organisaties die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Samen op weg naar een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet!

Lees hier het magazine: