Naar de inhoud

Zoekresultaten

Vacature Manager HR & Organisatieontwikkeling (32 – 36 uur)

Scalabor is hét sociaal ontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland en een belangrijke regionale speler op het gebied van arbeidsontwikkeling. Wij begeleiden mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk. Voor wie het (nog) niet mogelijk is om bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan, bieden wij vanuit goed werkgeverschap, werk in een aangepaste omgeving. De mensen van Scalabor dragen bij aan drie leidende principes: Goed Werkgeverschap, Passend werk en Gezonde financiën. Voor de komende jaren hebben wij een positieve en op groei gerichte ambitie om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van arbeid in relatie tot inclusie. Daarin zoeken we altijd de samenwerking met andere partijen om te komen tot oplossingen die werken.

Met afstand de mooiste baan van Arnhem! 

Manager HR & Organisatieontwikkeling
32-36 uur per week

De opdracht

Wij zijn werkgever voor ruim 2000 medewerkers. Goed werkgeverschap betekent voor ons het wegnemen van belemmeringen en ruimte bieden aan ontwikkeling, werkplezier en vitaliteit. Dat doen we o.a. met ons Fitter-Leuker-Slimmer programma. Hierin speelt de manager HR & Organisatieontwikkeling een belangrijke rol. Je geeft leiding aan een team van HR adviseurs, de HR administratie en een arbeidsdeskundige. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van personeel en organisatie en adviseert hierbij je collega’s in het managementteam. Je rapporteert aan de bestuurder-directeur.

Wat breng je mee?

  • Allereerst vinden we het belangrijk dat je onze sociale opgave ondersteunt en actief wilt bijdragen aan de drie leidende principes van onze organisatie;
  • Je bent in staat om een langetermijnvisie te vertalen naar concrete opgaven voor HR;
  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en een afgeronde bedrijfskundige opleiding (bij voorkeur met HR specialisatie);
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur met een groot en divers personeelsbestand;
  • Je bent maximaal verbindend en kunt met gemak op verschillende niveaus schakelen (zowel in- als extern);
  • Je bent een echte HR-expert en hebt visie op organisatieontwikkeling;
  • Je denkt in mogelijkheden en ziet kansen!

Wat mag je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie (schaal 12) met een daarbij behorend salaris. Wij volgen de salaristabel van de Cao Gemeenten.

Jouw reactie

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marcel Hielkema (m.hielkema@scalabor.nl) of via (026) 368 5222. Jouw schriftelijke reactie, voorzien van CV en korte motivatie, kun je tot uiterlijk 1 oktober a.s. mailen naar directiesecretariaat@scalabor.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.