Naar de inhoud

Zoekresultaten

Iedere dag met een grote glimlach naar je werk

“Elke dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk!”

Na jarenlang bij de Intratuin te hebben gewerkt heeft Quintin van Dam, mede dankzij Maaike Jansen (Bemiddelingsconsulent bij Scalabor), de overstap gemaakt naar een externe werkplek!

Vanaf september 2021 werkt Quintin als orderpicker bij Fulfilment Achterhoek in de vestiging Didam. Hij werkt samen met een groepje collega’s die goed aanvoelen wat hij nodig heeft in zijn werk. Er wordt ook rekening gehouden met een 7-urige werkdag en Quintin heeft de woensdag vrij als rustdag.

Bij overenthousiasme van Quintin tijdens het werk, helpen zijn collega’s hem om even een stapje terug te doen.

Fulfilment Achterhoek heeft ook veel werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden met een reachtruck. Dit sluit mooi aan bij de kans die Quintin heeft gekregen om zijn reachtruck certificaat te halen via Scalabor. En hij kan zich zelfs nog meer ontwikkelen!

Quintin: “ik ben heel blij met deze baan, en kom en ga elke dag met een grote glimlach naar mijn werk!”